Meteen naar de inhoud
HomeNieuwsWaarom afvallen met coaching beter is

Waarom afvallen met coaching beter is

Net als veel vrouwen heb ik ook allerlei diëten uitgeprobeerd. Allemaal met hetzelfde resultaat: na verloop van tijd komt het gewicht terug. Of erger: ik werd nog zwaarder. Geloof mij: ik ben er ook geweest. Net als jij! Maar je hoeft niet alles in je eentje te doen. Veel vrouwen en mannen kiezer er voor om af te vallen met coaching. Daarmee lukt het namelijk wel. En … de kilo’s blijven weg.

Hoe kan dat toch?

Ook ik heb veel diëten uitgeprobeerd. Van het Mayo-dieet tot een Brood-dieet, maaltijd reepjes, ahornsiroop met citroensap kuur … Ik verloor altijd wel een aantal kilo’s. Maar ze kwamen er ook altijd even gemakkelijk weer aan. Het bekende jojo-effect van afvallen en weer aankomen.

Zo werkt het in je lichaam: Door (crash)diëten zet je lichaam een ’spaarstand’ aan: je lichaam gaat langzamer verbranden. Als je na je dieet weer gaat proberen om ’normaal’ te eten, dan slaat je lichaam alles op, want het staat nog in de spaarstand. Je lichaam weet namelijk niet wanneer er weer voedsel komt!

Wat werkt dan wel?

In mijn jaren als personal trainer heb ik veel mensen gecoacht die ook wilden afvallen. Ik ontdekt dat ik niet alleen naar beweging moest kijken, maar ook naar een gebalanceerde hormoonhuishouding. Waarom? Een verstoorde hormoonhuishouding zorgt voor een trage stofwisseling en nog heel veel andere lichamelijke en psychische ongemakken. Daar vertel ik je als jouw coach meer over tijdens onze wekelijkse coachingsgesprekken.

Ik ontwikkelde een afslankprogramma en testte het met een aantal vrienden en familieleden. Mijn schoonzus viel over een langere periode maar liefst 30 kilo af. Vorig jaar wist ik dat ik mijn programma wilde aanbieden.

Maar kan ik het niet zelf doen?

Natuurlijk kun je zelf door’modderen’. Maar de resultaten zijn je inmiddels vast wel bekend. Afvallen met coaching zorgt ervoor dat het nu wel lukt. En biedt je blijvend resultaat. Als jouw coach heb ik ruimschoots kennis en ervaring en heb ik het afgelopen jaar meer dan 50 mensen succesvol met afslanken begeleid. 

Verspil dus geen geld meer aan nieuwe diëten en maaltijdvervangers. Ga echt gezonder eten en kom in beweging. Ook jou lukt het om in 4 weken 5 kilo te verliezen. En wil je meer afvallen? Dan breiden we ons programma uit.

Liefs,

Anne-Marie

Geef een reactie