Meteen naar de inhoud
HomeNieuwsOmelet wrap zalm

Omelet wrap zalm

Lekker voor de lunch, deze omelet wrap

Je hebt nodig:

  •  4 eieren, losgeklopt
  • 2 el amandelmeel
  • handje bladspinazie
  • bakje kruiden roomkaas
  • pakje feta
  • 250 g wilde zalm
  • handje gesneden verse dille
  • sla
  • komkommer
  • zout en peper naar smaak
  • scheut olijfolie

Zo maak je het:

  • Kluts de 4 eieren lekker los. Roer de amandelmeel er met een vork doorheen om klontjes te voorkomen
  • Roer een schap kruiden roomkaas door het beslag
  • Verhit een scheut olijfolie in een koekenpan
  • Giet de helft van het beslag in de hete koekenpan en bak de omelet tot het vocht gestold is
  • Draai de omelet kort om met behulp van een groot bord
  • Bak de andere kant goudbruin en bak dan de volgende omelet van het resterende beslag
  • Verdeel de bladspinazie over de open omelet
  • Snijd de komkommer in dunne plakjes
  • Verdeel de helft van de wilde zalm over de omelet
  • Beleg de omelet met wat plakjes komkommer
  • Voeg naar smaak nog extra zout en peper toe
  • Vouw de omelet in 4’en, zodat je een wrap vorm hebt bereikt
  • Garneer het bord met wat sla en plakjes komkommer
  • Doe hetzelfde met de andere omelet

Eet smakelijk en enjoy!