Lekker voor de lunch, deze omelet wrap
Je hebt nodig:
- 4 eieren, losgeklopt
- 2 el amandelmeel
- handje bladspinazie
- bakje kruiden roomkaas
- pakje feta
- 250 g wilde zalm
- handje gesneden verse dille
- sla
- komkommer
- zout en peper naar smaak
- scheut olijfolie
Zo maak je het:
- Kluts de 4 eieren lekker los. Roer de amandelmeel er met een vork doorheen om klontjes te voorkomen
- Roer een schap kruiden roomkaas door het beslag
- Verhit een scheut olijfolie in een koekenpan
- Giet de helft van het beslag in de hete koekenpan en bak de omelet tot het vocht gestold is
- Draai de omelet kort om met behulp van een groot bord
- Bak de andere kant goudbruin en bak dan de volgende omelet van het resterende beslag
- Verdeel de bladspinazie over de open omelet
- Snijd de komkommer in dunne plakjes
- Verdeel de helft van de wilde zalm over de omelet
- Beleg de omelet met wat plakjes komkommer
- Voeg naar smaak nog extra zout en peper toe
- Vouw de omelet in 4’en, zodat je een wrap vorm hebt bereikt
- Garneer het bord met wat sla en plakjes komkommer
- Doe hetzelfde met de andere omelet
Eet smakelijk en enjoy!