Passie & ervaring

Over Anne-Marie Wolters

Mijn werk is mijn passie. Het is de reden dat ik elke dag doe wat ik doe.

Mijn werk daagt mij uit om steeds weer beter te worden en mijn cliënten te motiveren om meer te bereiken. Ik doe niets liever dan mijn kennis en ervaring delen met nog meer mensen.

Dat kan met mijn SLIM programma
My coaching story

Opleiding

Al vanaf mijn jeugd is het voor mij de normaalste zaak van de wereld om te bewegen.

Mijn ouders brachten mij al in mijn jonge jaren naar de plaatselijke balletschool, omdat ik een lordose (holle rug) had.

Ze hoopten dat door de balletlessen mijn houding zou verbeteren zodat ik later geen klachten zou ontwikkelen. 3x Per week was ik in de balletschool te vinden en ik vond het heerlijk! En mijn klachten verdwenen.

Dans werd mijn grote liefde en ben ik uiteindelijk afgestudeerd als dansdocent aan het Conservatorium in Rotterdam. Jarenlang heb ik gewerkt als ‘ballet-juf’ op verschillende balletscholen. Ik heb voorstellingen gegeven en kon mijn liefde voor het dansvak zo uitdragen.

Later heb ik de overgestap gemaakt naar de sportwereld. Ik heb diverse disciplines beoefend en geleerd. Ik besloot mij te verdiepen in krachttraining.

RTL Boulevard

Expert

Als ‘Billen expert’ ben ik aan de desk bij RTL Boulevard gevraagd en heb ik Jan Kooijman, Albert Verlinden en Fiona Hering een lesje squatten gegeven.

Vakgebied

In onze maatschappij is alles gericht op snelheid, gemak en efficiency. Dat is fijn: want zo houden we tijd over voor leuke dingen.

Fabrikanten en supermarkten spelen hier handig op in. Kant-en-klaar maaltijden, maaltijdpakketten die je snel iets op tafel laten toveren. Super handig … Maar bomvol suikers en chemische toevoegingen, waardoor het steeds moeilijk wordt voor mensen om op gewicht te blijven en nog moeilijker wordt om af te vallen!

Ik ben Trainer Hormoonfactor.

De Hormoonfactor-leefstijl brengt weer balans met je hormonale huishouding en lichaamssamenstelling.

En je zult zien dat je niet veel méér tijd in de keuken kwijt bent om een gezonde en voedzame maaltijd neer te zetten.

De leer omvat 4 essentiële lifestyle-gebieden:

  1. Voeding
  2. Beweging
  3. Ontspanning
  4. Rust

Het SLIM programma maakt gebruik van deze 4 lifestyle-gebieden, zodat je helemaal in balans komt en met nieuwe inzichten toe kunt werken naar een healthy lifestyle.

Naast Trainer Hormoonfactor en Personal Trainer, ben ik Personal Hormonal Profiler, Overload Worldwide Trainer en Detox Coach.

LET’S DO THIS TOGETHER

Personal trainer

Ik geef al jaren personal trainingen.

Het is heerlijk om mensen te mogen en te kunnen helpen om hun doelstelling te behalen. Of het nu gaat om sterker worden of juist leaner, om af te vallen of aan te komen, of om je bikini-body te behalen….

Ik help je graag op weg!