Reviews

DIT ZEGGEN DEELNEMERS AAN HET SLIM PROGRAMMA

Natuurlijk kunnen we je van alles vertellen over het SLIM programma. En je uitleggen hoe goed het werkt. Dat je niet streng op dieet hoeft om goede resultaten te behalen.

Maar wie kunnen het beter vertellen dan onze deelnemers?

Ester van der Velde
Ester van der Velde
2023-06-22
Hele fijne personal training en voedingsadvies gehad(april) van Anne-Marie. Ik ben na mijn zwangerschap bij Anne-Marie begonnen om de zwangerschapskilo's kwijt te raken en om mijn hormoonbalans weer op orde te krijgen. Dat is helemaal gelukt! Binnen no time was ik de kilo's kwijt en voelde ik me top fit.

SLIM: Van dieet naar lifestyle

Toen ik met SLIM begon was mijn eerste doel om er een paar kilo af te krijgen. En dat lukte. Heel eenvoudig. En wat ik het belangrijkste vond: zonder honger.

Tijdens het SLIM dieet leer je anders naar eten kijken en daar ben ik na SLIM mee doorgegaan. Je leert écht gezond eten en goed voor je lijf zorgen.

Eigenlijk zouden we dit op school al moeten leren. En inmiddels is SLIM geen dieet meer, maar mijn lifestyle en stok achter de deur. Als er wat kilo’s bijgekomen zijn (en zeg nou zelf: wie herkent dat niet?), dan stap ik weer over op het SLIM programma en dan zijn de kilo’s er zo weer af.

Ook nu ik in de overgang zit. Dus het is eenmalige investering waar je je leven lang plezier van hebt. Een echte win-win situatie.

Ik gun iedereen een traject met Anne-Marie

Anne-Marie voelt goed aan wat er nodig is om stappen te maken en patronen te doorbreken.

Met haar kundige advies en haar vermogen om je vertrouwen te geven, lukt het om goede resultaten te bereiken.

In het kort: warm, kundig, pragmatisch en echt ondersteunend aan jouw proces. Ik gun iedereen een traject met Anne-Marie

De beste keus in jaren!

Na jaren van strubbelingen met mijn gewicht heb ik de stap durven zetten en dat is de beste keus geweest in jaren!

Altijd gedachtaa ik kan het zelf wel zonder hulp maar ik was het zat, Zat van de schommelingen in mijn gewicht, de wisselende buien, mijn hormonen, mij uitgeput voelen.

Natuurlijk zijn er ook weken geweest dat ik mij oké voelde maar dat ging na hooguit twee weken weer over en was er weer een excuus waardoor ik mijn oude patroon weer oppakte.

Ik was er aan toe en heb het omarmt en ben het aangegaan. De eerste weken een totale hormoon reset door anders en gezonder te eten en de slechte suikers uit mijn lijf en leven te bannen. Doordat ik zoveel energie ervan kreeg en de coaching van Anne Marie die altijd te bereiken is, echt een steun en stimulans en sportvideo’s voelt het niet als een dieet!

Al bij de eerste intake werd het duidelijk dat ik al jaren te weinig calorieën op een dag binnen kreeg. Ik moest echt aan mijn maximale calorieën komen die Anne Marie voor mij had berekent en dat was even wennen maar met de steun van Anne Marie heeft het letterlijk het vuurtje weer in mij aangewakkerd!

Het is fijn dat het ook in mijn drukke leven en gezin past en ook na de 4 weken gewicht blijf verliezen. Het is ook fijn dat de coaching van Anne Marie blijft na de eerste 4 weken. Mijn doelen behalen is super maar de energie die ik ervan krijg, helder in mijn hoofd zijn en dat mijn gezin dit ook oppikt en zelfs met mij mee eet is fantastisch!

Hoe mooi is het dat mijn man en kinderen door mij geïnspireerd worden en ervaren hoe lekker gezond eten kan zijn?!