REVIEWS

DIT ZEGGEN DEELNEMERS AAN HET SLIM PROGRAMMA

Natuurlijk kunnen we je van alles vertellen over het SLIM programma. En je uitleggen hoe goed het werkt. Dat je niet streng op dieet hoeft om goede resultaten te behalen.

Maar wie kunnen het beter vertellen dan onze deelnemers?

Dit zeggen onze deelnemers:

SLIM: Van dieet naar lifestyle

Toen ik met SLIM begon was mijn eerste doel om er een paar kilo af te krijgen. En dat lukte. Heel eenvoudig. En wat ik het belangrijkste vond: zonder honger.

Tijdens het SLIM dieet leer je anders naar eten kijken en daar ben ik na SLIM mee doorgegaan. Je leert écht gezond eten en goed voor je lijf zorgen.

Eigenlijk zouden we dit op school al moeten leren. En inmiddels is SLIM geen dieet meer, maar mijn lifestyle en stok achter de deur. Als er wat kilo’s bijgekomen zijn (en zeg nou zelf: wie herkent dat niet?), dan stap ik weer over op het SLIM programma en dan zijn de kilo’s er zo weer af.

Ook nu ik in de overgang zit. Dus het is eenmalige investering waar je je leven lang plezier van hebt. Een echte win-win situatie.


Michèle Nieuwenhuis

Ik gun iedereen een traject met Anne-Maria

Anne-Maria voelt goed aan wat er nodig is om stappen te maken en patronen te doorbreken.

Met haar kundige advies en haar vermogen om je vertrouwen te geven, lukt het om goede resultaten te bereiken.

In het kort: warm, kundig, pragmatisch en echt ondersteunend aan jouw proces. Ik gun iedereen een traject met Anne-Maria


Deelnemer SLIM programma

Resultaat:

De beste keus in jaren!

Na jaren van strubbelingen met mijn gewicht heb ik de stap durven zetten en dat is de beste keus geweest in jaren!

Altijd gedachtaa ik kan het zelf wel zonder hulp maar ik was het zat, Zat van de schommelingen in mijn gewicht, de wisselende buien, mijn hormonen, mij uitgeput voelen.

Natuurlijk zijn er ook weken geweest dat ik mij oké voelde maar dat ging na hooguit twee weken weer over en was er weer een excuus waardoor ik mijn oude patroon weer oppakte.

Ik was er aan toe en heb het omarmt en ben het aangegaan. De eerste weken een totale hormoon reset door anders en gezonder te eten en de slechte suikers uit mijn lijf en leven te bannen. Doordat ik zoveel energie ervan kreeg en de coaching van Anne Marie die altijd te bereiken is, echt een steun en stimulans en sportvideo’s voelt het niet als een dieet!

Al bij de eerste intake werd het duidelijk dat ik al jaren te weinig calorieën op een dag binnen kreeg. Ik moest echt aan mijn maximale calorieën komen die Anne Marie voor mij had berekent en dat was even wennen maar met de steun van Anne Marie heeft het letterlijk het vuurtje weer in mij aangewakkerd!

Het is fijn dat het ook in mijn drukke leven en gezin past en ook na de 4 weken gewicht blijf verliezen. Het is ook fijn dat de coaching van Anne Marie blijft na de eerste 4 weken. Mijn doelen behalen is super maar de energie die ik ervan krijg, helder in mijn hoofd zijn en dat mijn gezin dit ook oppikt en zelfs met mij mee eet is fantastisch!

Hoe mooi is het dat mijn man en kinderen door mij geïnspireerd worden en ervaren hoe lekker gezond eten kan zijn?!

Deelneemster SLIM programma

Resultaten:

Het SLIM programma is ook echt iets voor jou!

Ben je geïnspireerd geraakt? Bestel dan NU jouw SLIM programma en start nog deze week!

Dit zeggen onze deelnemers – vervolg – :

Het SLIM programma garandeert
  • 5 kilo verlies in 4 weken.
  • Een beter inzicht hoe je je maaltijden het best kunt samenstellen.
  • Een fitter gevoel door betere keuzes die je maakt.
  • Beter werkende darmen. Je darmen zijn je ‘second brain’ en daardoor een belangrijk orgaan in het lichaam als het gaat om gezondheid (aanmaak van hormonen).
  • Een beter cardio vasculaire conditie.
  • Een overall gevoel van ‘je beter voelen’, doordat je iets op eigen kracht hebt bereikt.

En (mooi meegenomen in deze tijden van recessie): je bespaart ook nog eens serieus geld door betere keuzes te maken.

Deelneemster SLIM programma

Het SLIM programma is ook echt iets voor jou!

Ben je geïnspireerd geraakt? Bestel dan NU jouw SLIM programma en start nog deze week!

CONTACT

WE ZIJN BENIEUWD WIE JE BENT

SLIM | 5 KILO MINDER IN 4 WEKEN | HAARLEM

info@5kiloin4weken.nl

SLIM is onderdeel van AMW Health Coach | © 2023 – Alle werken zijn auteursrechtelijk beschermd | Website design & realisatie: De ReclameSjef | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden