Meteen naar de inhoud

SLIM programma

(5 klantbeoordelingen)

299,00

Betaling in termijnen is mogelijk. Kies bij je bestelling voor de betaalmogelijkheid van Klarna – betalen in 3 maanden en betaal het bedrag rentevrij.

Dit krijg je:

 • persoonlijk intake gesprek om je doel en je tempo te bepalen
 • eetschema, op jouw leefgewoonten en hormoonbalans ingesteld
 • 4 wekelijkse coachingsgesprekken om je te motiveren en helpen je doel te bereiken
 • 4 weken persoonlijke begeleiding, motivatie en inspiratie
 • eindadvies om je nieuwe gewicht blijvend te behouden of nog verder verantwoord af te vallen
 • 4 weken exclusieve toegang tot online trainingsvideo’s

 

Bestel jouw SLIM programma en ga direct aan de slag. Na inschrijving hebben we een persoonlijk intake-gesprek. Dit kan online of in de Clinic van Smooth Operators in Haarlem. Daarna ontvang je jouw eetschema’s en toegang tot motiverende trainingsvideo’s. We houden persoonlijk contact om je resultaten goed bij te houden en – waar nodig – bij te sturen.

Op voorraad

Categorie:
Bestel jouw SLIM programma en ga direct aan de slag.

 

Na ontvangst en verwerking van je betaling ontvang je een inschrijfformulier en een mail met een link naar mijn agenda. Daar maak je  een afspraak voor een persoonlijk intake gesprek. Dit kan online of op locatie, bijvoorbeeld in de Clinic van Smooth Operators in Haarlem.

Bij je intake-gesprek ontvang je jouw eetschema’s. Bij de intake legt Anne-Marie het allemaal aan je uit.
Verder ontvang je een mail met een link naar onze pagina met motiverende trainingsvideo’s.
We houden contact via wekelijkse coachingsgesprekken en/of WhatsApp berichten om je progressie goed bij te houden of bijt e sturen. Als de gesprekken online zijn, moet je wel in het bezit zijn van een digitale weegschaal. Dan kan Anne-Marie je resultaten beter in kaart brengen.

Dit krijg je allemaal op jouw leven, jouw tempo en jouw wensen gericht. Met persoonlijke begeleiding van Anne-Marie Wolters. Dé expert op gebied van een gezonde en fitte lifestyle.

Je gaat beter in je vel zitten en dat straal jij straks ook uit!

 

Bekijk hier meer reviews en resultaten!

 

5 beoordelingen voor SLIM programma

 1. suuswolters@hetnet.nl

  Ik geef Anne-Marie een dikke 10 plus! Anne-Marie is geen belerende juf, maar snapt dat het leven niet alleen maar om uiterlijkheden draait. Je mag zijn wie je wilt zijn. Maar dan zorgt Anne-Marie er wel voor dat je de beste en gezondste versie van jezelf wordt!

  Suus

  • Team SLIM!

   Dank je wel Suus. Heel blij te lezen dat je zo tevreden bent!

 2. Lilian van Hoof

  wat heerlijk, zo’n persoonlijke begeleiding. Ik ben een hele moeilijke eter en Anne-Marie heeft me zoveel lekkere recepten gegeven. Nooit geweten dat gezond eten ook zo lekker kan zijn en dat de kilo’s er ook nog eens lekker af gaan.

  • Team SLIM!

   Wat fijn te lezen Lilian! Gezond en ook lekker: zo helpt Anne-Marie je graag!

 3. Lisa van Avezaath (geverifieerde eigenaar)

  Ik wilde graag even een tijdje heel gezond eten en dat ze zeker gelukt door dit programma! Anne-Marie denkt heel goed met je mee waardoor het programma op jou is aangepast. En elke week is er even een contact momentje en voor vragen is ze altijd bereikbaar! Afvallen was voor mij niet nodig maar toch bijna 3 kilo kwijt en dat is altijd mooi meegenomen! De workout video’s zijn ook top!

  • Team SLIM!

   Dank je wel Lisa voor je review. Het is fijn te horen dat je met het SLIM programma vooruit kunt om gezonder te eten. Team SLIM! en Anne-Marie wensen je heel veel geluk en succes. Goed bezig!!

 4. Michèle Nieuwenhuis

  SLIM: Van dieet naar lifestyle
  Toen ik met SLIM begon was mijn eerste doel om er een paar kilo af te krijgen. En dat lukte. Heel eenvoudig. En wat ik het belangrijkste vond: zonder honger.

  Tijdens het SLIM dieet leer je anders naar eten kijken en daar ben ik na SLIM mee doorgegaan. Je leert écht gezond eten en goed voor je lijf zorgen.

  Eigenlijk zouden we dit op school al moeten leren. En inmiddels is SLIM geen dieet meer, maar mijn lifestyle en stok achter de deur. Als er wat kilo’s bijgekomen zijn (en zeg nou zelf: wie herkent dat niet?), dan stap ik weer over op het SLIM programma en dan zijn de kilo’s er zo weer af.

  Ook nu ik in de overgang zit. Dus het is eenmalige investering waar je je leven lang plezier van hebt. Een echte win-win situatie.

  Michèle Nieuwenhuis

  • Team SLIM!

   Bedankt voor deze mooie review Michèle en fijn dat het SLIM programma zo goed voor je werkt!

 5. Team SLIM!

  Bekijk alle reviews en resultaten: klik hier

Een beoordeling toevoegen