LAATSTE NIEUWS

BLOG

SLIM Programma

Nieuw Ipsos onderzoek (2021) in 30 landen laat zien dat bijna een derde (31%) van de wereldbevolking is aangekomen tijdens de coronapandemie en dat 45% van de ondervraagden nu bezig is met afvallen.

In Nederland is 1 op de 4 mensen (27%) aangekomen en zijn er 4 op de 10 (42%) bezig om de kilo’s weer kwijt te raken. Van de Nederlanders die aankomen groeit het gewicht gemiddeld met 5,6 kilo.

Het SLIM programma is dan ook een uitgelezen kans om 5 kilo te verliezen in 4 weken!

Laatste blog berichten

Lees het laatste nieuws


Omelet wrap zalm
Een lekker lunchgerecht, low-carb en makkelijk te bereiden. Enjoy!
Zo overleef je de kerst stress: 10 tips
In kerstfilms lijkt het leven vaak eens sprookje... vind je niet? Ik hoor heel vaak om mij heen dat mensen veel last hebben van kerststress. Met de volgende tips hoop ik dat je kunt gaan genieten van je kerstdagen en je kerstdiners!
Gelukssoep met pompoen poffertjes
Een lekker en leuk recept om je ‘groentenkliekjes’ mee op te maken. Bak de gelukspoffertjes erbij en voorspoed komt op je weg!
Shakshuka
Dit heerlijke gerecht kun je gebruiken voor 4 personen. Als voorgerecht, waarbij je lekker naan brood in de Shakshuka dipt of als hoofdgerecht met bv aardappelen of (bloemkool)rijst.
Portugese worteltjes
Ik was laatst voor een bruiloft in Portugal en daar werden bij de borrel heel andere hapjes geserveerd dan ‘bij ons’ in Nederland. Een van deze ‘tapas’ waren Portugese worteltjes! De eigenaar gaf mij zijn geheime recept. Ik ben fan! En deel het dan ook graag met jullie
Waarom afvallen met coaching beter is
Net als veel vrouwen heb ik ook allerlei diëten uitgeprobeerd. Allemaal met hetzelfde resultaat: na verloop van tijd komt het gewicht terug. Of erger: ik werd nog zwaarder. Geloof mij: ik ben er ook geweest. Net als jij! Maar je hoeft niet alles in je eentje te doen. Veel vrouwen en mannen kiezer er voor… Lees verder »Waarom afvallen met coaching beter is
CONTACT

STUUR 'N BERICHTJE

SLIM | 5 KILO MINDER IN 4 WEKEN | HAARLEM

info@5kiloin4weken.nl

SLIM is onderdeel van AMW Health Coach | © 2023 - Alle werken zijn auteursrechtelijk beschermd | Website design & realisatie: De ReclameSjef | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden